Post Jobs

PLACA VIDEO INTEGRATA DRIVER DOWNLOAD

Se mai poate repara? Buna ziua, am o problema cu laptopul se aprinde merge ecran negru …. Buna ziua , Posibil sa fie cipul video. Puteti trece pentru o diagnosticare gratuita. Se poate repara sau trebuie inlocuita placa de baza? Laptopurile dell sunt bine facute si nu au motiv sa se intoarca dupa 3 luni de garantie. Reparatia placii de baza video daca aceasta este cauza este lei — pret final cu toate piesele necesare reparatiei placii incluse.

Uploader: Vudoran
Date Added: 21 December 2013
File Size: 28.18 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 29188
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Buna ziua, am toshiba qoamio g30 cu o problema la placa video im apar pureci verzi. E mai bine sa repar placa video sau sa o inlocuiesc?

Laptopuri cu placa video Intel HD Graphics – Laptop Bun

Am vorbit din nou cu service-ul respectiv si mi-au zis ca se poate face placa video integrata nou reballing, dar de cate ori se face aceasta reparatie, tot mai putin va merge placa video cu aceste conditii nu mai vreau sa fie reparata placa.

Speriat m-am dus repede si lam bagat la incarcat.

PCI Express x16 3. I-am pus windows7 pe 64 toate bune si frumoase. Care poati fi defectiunea, si daca poate fi reparat la dumneavoastra la Service, cat este in garantie si care este pretul? Buna ziua, Cel mai posibil este un defect al placii de baza, zona placa video integrata.

New Drivers  WINGMAN FORMULA FORCE DRIVERS FOR WINDOWS MAC

Se mai poate repara? Cred ca are niste virusi viideo el si de azi dupa ce am inchis Internet Explorer-ul s-a facut ecranul negru complet. Buna ziua, Va rugam daca ne puteti trimite modelul exact al placii video. Intrebarea mea este daca placa nVidia s-a supraincalzit sau daca am alta problema.

Cel mai probabil este placa video — placa video integrata avea o certitudine dupa diagnosticare — majoritatea placilor apartinand modelului dvs. Puteti sa folositi serviciile unui curier si in 24h ajunge in service.

Buna ziua, Puteti sa veniti cu laptopul pentru o diagnosticare gratuita? Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati pagina https: Buna ziua integraha asteptam pentru o diagnosticare gratuita? In schimb daca merg pe cea de la Intel nu am probleme…. Andrei Cristian – Reply. Se poate repara si cam cat ar costa. Inrosirea imaginii este asemenea unui placa video integrata foto.

Nu prea placa video integrata de unde pot cumpara o noua placa video compatibila — ma puteti ajuta, si o puteti si instala apoi? Poate fi ecranul sau cipul video. Am citit ca poate fi probleme cu chipsetul video pe placa de baza si necesita relipirea lui. Exista vreo sansa sa fie reparata? Este clasic defectul la modelul acesta. Ce model de laptop si ce problema are?

New Drivers  FAIRCOM C-TREE ODBC DRIVERS FOR WINDOWS XP

Buna ziua, Am si eu o problema cu laptopul Toshiba Satellite AD si din cate am citit s-ar putea sa fie de la placa video: Buna ziua Se pare ca cipul nu a fost inlocuit cu succes. Buna ziua S-a incercat fara baterie si cu alt alimentator? Am intrat in placa video integrata mode si merge perfect pe monitorul crt, Am vazut ca imi merge si in normal mode doar daca placa video integrata am driverul de la placa video instalat.

Va rog sa-mi spuneti cat ma costa reparatia, la acest model, si in cat timp o puteti efectua.

Posibil sa fie de la stratul termic. Rosu Verde Albastru Alb Negru.

Placa de baza MSI H97 PC Mate

Buna seara, Am si eu o problema cu un laptop HP Pavilion. Buna ziua Sunt mari sanse de reparatie.

Se poate repara sau trebuie inlocuita placa de baza?